Як я опанувала мистецтво ліплення хінкалі

Antworten
Carmenconna

Як я опанувала мистецтво ліплення хінкалі

Beitrag von Carmenconna »

Все почалося з того, що в одному затишному дворику нашого міста я вперше скуштувала справжні хінкалі. Неймовірне тісто та запашне м'ясо — це було справжнє відкриття. Вдома я загорілась ідеєю, що обов'язково навчуся робити їх сама.

Спочатку все йшло не дуже гладко. Тісто рвалося, хінкалі були схожі на звичайні вареники, а той самий сік — геть не виходив. Я передивлялася безліч відео, але всього було замало. Тоді я згадала про поради досвідчених кулінарів і зайшла на сайт https://panmaister.khmelnytskyi.ua/, де побачила майстер-клас щодо замісу тіста та ліплення.

Натхненна новими ідеями, я знову спробувала ще раз. Тісто нарешті вдалося, м'ясо — ідеально приправленим, а замість звичайного защіпування я нарешті зробила правильний "хвостик" з класичними складками. І ось воно, момент істини! Перша ж хінкалі, яку я відправила до рота, виявилася ідеальною — з запашним бульйоном, що надає страві особливості. З того часу мої близькі замовляють тільки хінкалі, ніж звичайні страви, і я з задоволенням готую для них цією маленькою грузинською радістю.

Antworten